Depozitare arme

Depozitare arme in conditii de maxima securitate!


Cu totii stim cat de importanta este depozitarea corecta a armelor, intrucat acestea pot reprezenta un adevarat pericol pentru cei din jur, in cazul in care ajung in posesia unei persoane fara competenta necesara utilizarii acestora. De asemenea, exista un regulament care precizeaza in mod detaliat cum trebuie pastrate si depozitate toate categoriile de arme, mai ales cele letale.


Noi venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii de depozitare arme din toate categoriile : paza si aparare, autoaparare, vanatoare etc, dar si muntiile specifice fiecarei categorii. Astfel, ne adresam persoanelor fizice si juridice care nu detin spatiul necesar depozitarii acestora, dar care doresc sa beneficieze de cele mai bune conditii de pastrare si intretinere a acestora.

Serviciile noastre pot fi accesate numai in baza unor contracte de depozit. Spatiile noastre sunt special concepute pentru pastrarea armelor si munitiei in cele mai bune conditii. Desigur, acestea sunt avizate si autorizate conform prevederilor legale aflate in vigoare, pentru a le oferi tuturor clientilor nostri serviciile dorite. Referitor la tarife, si in acest caz suntem deschisi la negocieri, perioada de depozitare solicitata si cantitatea de arme si munitii fiind principalele elemente luate in considerare in momentul incheierii unui contract.

Caracteristici generale depozitare arme

Indiferent ca este vorba de categoriaarmelor letale sau neletale, legea impune anumite criterii de depozitare, masurile de siguranta fiind extrem de importante. Astfel, posesorii de arme sunt obligati sa ia toate masurile necesare pentru ca pastrarea armelor la domiciliu sa nu reprezinte un pericol pentru cei din jur. Mai exact, persoanele neautorizate nu trebuie sa aiba acces la arme si munitie, intrucat riscul de vatamare corporala este foarte mare.

Unde trebuie depozitate armele si munitia? Conform regulamentului legal, armele si munitiile letale trebuie sa fie pastrate in dulapuri sau casete metalice special amenajate. Este recomandat ca acestea sa fie fixate in perete si sa fie prevazute cu cel putin doua sisteme de inchidere, dar si cheie sau cifru, pentru a impiedica accesul persoanelor neautorizate.

Fiecare dulap trebuie sa fie impartit in compartimente diferite, avand dimensiunile adecvate pentru fiecare componenta. Toate aceste reguli se aplica si in cazul munitiei, care trebuie sa fie depozitata in spatii la fel de sigure. Asadar, societatea noastra intruneste toate conditiile pentru o depozitare arme in conformitate cu legea, dotarile noastre respectand cele precizate mai sus.

Alege servicii depozitare arme profesionale!


Legea este foarte stricta in ceea ce priveste regimul de pastrare si depozitare al armelor letale , neletale si a munitiilor. Cu o experienta de peste 7 ani in domeniu, societatea noastra vine in ajutorul celor care doresc o depozitare arme in perfecta siguranta si concordanta cu prevederile legale. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!