Inchiriere arme

Inchiriere arme – servicii complete executate cu profesionalism!

RENTARM va pune la dispozitie servicii de inchirere arme si munitie de inalta calitate, oferta noastra fiind destinata atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, dar in special firmelor de securitate private. Experienta noastra in acest domeniu ne permite sa va oferim diversitate, calitate, dar si preturi foarte accesibile. Serviciile de inchiriere arme respecta toate prevederile cu privire la regimul armelor si al munitiilor, astfel ca veti beneficia de o colaborare bazata pe profesionalism si seriozitate.

Ce fel de arme va oferim spre inchiriere? In functie de cerintele clientilor nostri, incercam sa ne ridicam mereu la cele mai inalte standarde si sa inchiriem cele mai performante arme de aparare si paza, arme de vanatoare, arme de tir, arme de autoaparare si munitii. Mai precis, va oferim pistoale de paza si aparare marca Makarov, calibrul 9x18 mm si va furnizam si munitia necesara atat pentru executarea antrenamentelor, cat si serviciului de paza si aparare.

Conditii de baza pentru inchiriere arme

Deoarece ne dorim sa mentinem un anumit standard al serviciilor noastre, politica firmei a stabilit cateva reguli de baza pentru potentialii nostri clienti si colaboratori. Astfel, serviciul de inchiriere arme este destinat in mod deosebit firmelor de securitate care indeplinesc toate conditiile prevazute de lege si care au nevoie de arme pentru a-si desfasura activitatea in cele mai bune conditii. In plus, beneficiati de instructaj si service gratuit pentru armele inchiriate.

Cea de-a doua conditie este de natura administrativa si totodata legala, fiind vorba despre contractul de inchiriere. Precizam ca inchirierea armelor este posibila doar pe baza de contract, incheiat pe o perioada determinata, stabilita in functie de intervalul de timp pentru care chiriasul este autorizat de catre organele de politie.

In ceea ce priveste documentatia obligatorie necesara pentru contractul de inchiriere arme, mentionam ca veti avea nevoie de urmatoarele: autorizatia de procurare arme de aparare si paza” eliberat de Politie (in original) si copie dupa Certificatul de inregistrare la Registrul Comertului si Licenta de functionare.

Mai precis, setul complet este alcatuit dintr-un pistol cu doua incarcatoare, toc, vergea si 12 cartuse. Pentru ca ne caracterizam prin seriozitate si corectitudine, suntem dispusi sa negociem tariful de inchiriere, acesta fiind stabilit in functie de numarul de seturi care a fost solicitat, dar si de perioada pentru care se doreste contractul de inchiriere. Cu toate acestea, va putem asigura ca tarifele practicate de catre firma noastra sunt sub tarifele percepute de concurenta din acest domeniu.

Inchiriere arme RENTARM – descopera mai multe online!

Deoarece vrem sa ne facem cat mai cunoscuti, acum puteti afla totul despre firma noastra online. De aceea, va invitam sa aflati mai multe despre serviciul nostru de inchiriere arme si despre produsele pe care vi le punem la dispozitie, operatorii nostri fiind mereu disponibili pentru dumneavoastra. Va asteptam!

Cautati servicii inchiriere arme? RENTARM va intampina cu preturi negociabile si produse de inalta calitate!